Newsflash
Internaționale

Israelul extinde permisul verde la toate persoanele de peste 3 ani

de L. Budin - aug. 12 2021
Israelul extinde permisul verde la toate persoanele de peste 3 ani

Confruntat cu o creștere a numărului de infectări cu coronavirus, Israelul intensifică restricţiile şi extide utilizarea aşa-numitului „green pass” (permis verde) la toate persoanele de peste 3 ani.

Toți adulţii trebuie să fie în măsură să prezinte un certificat care să ateste că au fost vaccinaţi, s-au vindecat sau au fost testaţi negativ, a decis grupul guvernamental însărcinat cu gestionarea epidemiei, informează DPA, preluată de Agerpres. În locurile în care este nevoie, și copiii cu vârsta de 3 ani şi peste trebuie să prezinte un test negativ pentru coronavirus. Noile reguli se vor aplica de miercurea viitoare.

fetita-masca

Este vizat, printre altele, accesul la evenimente sportive şi culturale, în centre de fitness, restaurante şi săli de conferinţă. La evenimentele din săli închise fără locuri pe scaune vor putea participa doar până la 1.000 de persoane, iar la cele în aer liber, până la 5.000 de persoane. Evenimentele private sunt limitate la 50 de persoane la interior şi 100 la exterior.

Peste 58% din populaţia israeliană este vaccinată cu schema completă.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe