Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Israelul vrea să vaccineze elevii anti-COVID în timpul orelor de curs

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 23 august 2021, ora 16:07

Israelul doreşte să îşi vaccineze elevii împotriva COVID-19 în timpul orelor de curs, odată cu începerea noului an şcolar, preconizată pentru 1 septembrie, potrivit DPA.

Vaccinarea împotriva COVID-19 se va face cu acordul părinţilor, au anunţat luni autorităţile guvernamentale însărcinate cu lupta împotriva coronavirusului, scrie Agerpres.

Israel

„Israelul a vaccinat copii cu vârste de peste 12 ani, dar în anumite cazuri excepţionale şi copii cu vârste de cinci ani. Totuşi, excepţiile se aplică unor copii care sunt în mod deosebit expuşi în faţa riscurilor medicale - spre exemplu din cauza obezităţii extreme, bolilor cronice severe de plămâni şi a problemelor cardiace”, transmite sursa citată.

Cu o populaţie de 9,4 milioane de locuitori, Israelul încearcă să încetinească rata de transmitere a noului coronavirus printr-o nouă campanie de vaccinare.

Luni, Ministrul Sănătăţii a raportat 5.383 de cazuri noi. Totodată, au fost raportate 672 de persoane aflate în stare gravă - cel mai ridicat bilanţ din martie 2021 - şi 16 decese.

Etichete: coronavirus Israel vaccinare impotriva COVID-19 campanie de vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.