Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Jon Bon Jovi are COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 2 noiembrie 2021, ora 12:56

Artistul Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie presa străină, iar din acest motiv a fost nevoit să își anuleze un concert.

Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru boala COVID-19 în timpul unui test rapid test. Potrivit The Associated Press, artistul a aflat că rezultatul său este pozitiv cu puțin timp înainte de a susține un concert în Miami Beach. 

Bon_Jovi
Sursa foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Jon_Bon_Jovi#/media/File:Bon_Jovi_-_Ashton_Gate_Stadium,_Bristol.jpg

Un angajat din stafful său a urcat pe scenă și a făcut anunțul publicului venit la concert. Vestea proastă a fost dată chiar înainte să înceapă concertul de sâmbătă seară, din Loews South Beach, după cum a scris presa locală.

Jon Bon Jovi, în vârstă de 59 de ani, și colegii din trupa sa au fost supuși unor teste rapide chiar înainte de concert, iar din păcate, pentru artist, rezultatul testului a fost pozitiv. El este vaccinat cu schemă completă. Încă nu se știe exact dacă acel concert va fi reprogramat.

Etichete: Jon Bon Jovi covid-19 test rapid antigen test rapid test pozitiv la COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.