Newsflash
Internaționale

Jon Bon Jovi are COVID-19

de Florentina Ionescu - nov. 2 2021
Jon Bon Jovi are COVID-19

Artistul Jon Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru COVID-19, scrie presa străină, iar din acest motiv a fost nevoit să își anuleze un concert.

Bon Jovi a fost testat pozitiv pentru boala COVID-19 în timpul unui test rapid test. Potrivit The Associated Press, artistul a aflat că rezultatul său este pozitiv cu puțin timp înainte de a susține un concert în Miami Beach. 

Bon_Jovi
Sursa foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Jon_Bon_Jovi#/media/File:Bon_Jovi_-_Ashton_Gate_Stadium,_Bristol.jpg

Un angajat din stafful său a urcat pe scenă și a făcut anunțul publicului venit la concert. Vestea proastă a fost dată chiar înainte să înceapă concertul de sâmbătă seară, din Loews South Beach, după cum a scris presa locală.

Jon Bon Jovi, în vârstă de 59 de ani, și colegii din trupa sa au fost supuși unor teste rapide chiar înainte de concert, iar din păcate, pentru artist, rezultatul testului a fost pozitiv. El este vaccinat cu schemă completă. Încă nu se știe exact dacă acel concert va fi reprogramat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe