Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Newyorkezii care se vaccinează cu doza booster primesc 100 de dolari

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 22 decembrie 2021, ora 15:36

Newyorkezii care se vaccinează cu doza a treia (booster) de vaccin anti-COVID-19 primesc de 100 de dolari, oferta fiind valabilă până pe 31 decembrie, anunță primarul orașului.

Primarul Bill de Blasio a ţinut să precizeze că aceşti bani oferiţi pentru doza booster nu vor afecta alte programe destinate locuitorilor din New York, relatează agenția EFE, preluată de Agerpres.

covid-nyc1

Oraşul New York este lider pe drumul vaccinării. De azi (marţi, 21 decembrie n.red.), orice persoană care se vaccinează cu doza booster va primi o sută de dolari. Această doză înseamnă să vă protejaţi pe voi şi pe cei din jurul vostru”,  a spus primarul oraşului.

El a anunţat că oferta se menţine până pe 31 decembrie şi a explicat că primăria este dispusă să cheltuiască „câţi bani vor fi necesari”, fiindcă vaccinarea este o prioritate.

Nu este prima oară când oraşul oferă stimulente rezidenţilor, pentru a-i îndemna să se vaccineze anti-COVID: în luna iulie s-a oferit aceeaşi sumă celor dispuși să se imunizeze.

Rata de infectare în statul New York a atins cel mai mare procent din ultimele luni.

În New York City, zeci de teatre de pe Broadway au fost închise temporar, iar autorităţile studiază posibilitatea de a suspenda festivităţile de Anul Nou din Times Square.

Etichete: new york city stimulente banesti vaccinare cu doza booster imunizare covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.