Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

OMS nu susține deocamdată pașapoartele de vaccinare

Viața Medicală
L. Budin marţi, 6 aprilie 2021, ora 15:09

Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu susţine impunerea paşapoartelor de vaccinare pentru intrarea sau ieşirea dintr-o țară, întrucât nu se ştie cu siguranţă dacă vaccinurile previn sau nu transmiterea virusului.

Pe lângă necunoscutele legate de transmiterea virusului, există și temeri legate de echitate, a afirmat Margaret Harris, purtătoare de cuvânt a OMS, potrivit agenției Reuters, preluată de Agerpres.

pasaport-covid

OMS urmează să evalueze o posibilă autorizare de urgenţă a vaccinurilor chinezeşti împotriva COVID-19, Sinopharm şi Sinovac, dar așteaptă informaţii suplimentare, a adăugat purtătoarea de cuvânt.

Etichete: organizatia mondi pasapoarte vaccinare in asteptare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.