Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Patinoar transformat în morgă pentru victimele coronavirusului

Viața Medicală
Dr. Alina SIMACHE vineri, 3 aprilie 2020

Patinoarul dintr-un mall din Madrid va servi drept morgă pentru victimele SARS-CoV-2, pe durata pandemiei, numărul cadavrelor depășind capacitatea unităţilor specifice disponibile.

Autorităţile au luat această decizie întrucât în capitala Spaniei au fost depistate peste 10.000 de infecţii cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a depășit 1.000. Morga temporară se află în apropierea centrului de conferinţe IFEMA, unitate în care vor fi trataţi săptămânal peste 1.000 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, 126 de persoane fiind deja internate aici, conform declaraţiilor autorităţilor guvernamentale locale.

Etichete: coronavirus covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC