Newsflash
Internaționale

Patinoar transformat în morgă pentru victimele coronavirusului

de Dr. Alina SIMACHE - apr. 3 2020
Patinoar transformat în morgă pentru victimele coronavirusului

Patinoarul dintr-un mall din Madrid va servi drept morgă pentru victimele SARS-CoV-2, pe durata pandemiei, numărul cadavrelor depășind capacitatea unităţilor specifice disponibile.

Autorităţile au luat această decizie întrucât în capitala Spaniei au fost depistate peste 10.000 de infecţii cu noul coronavirus, iar numărul deceselor a depășit 1.000. Morga temporară se află în apropierea centrului de conferinţe IFEMA, unitate în care vor fi trataţi săptămânal peste 1.000 de pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, 126 de persoane fiind deja internate aici, conform declaraţiilor autorităţilor guvernamentale locale.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe