Newsflash
Internaționale

Punctul de trecere din Grecia ce impune testarea tuturor persoanelor ce intră în țară

de Florentina Ionescu - iul. 9 2020
Punctul de trecere din Grecia ce impune testarea tuturor persoanelor ce intră în țară

Pentru că s-au înregistrat cazuri de COVID-19 la turiștii de pe insula Thassos, autoritățile din Grecia au introdus testarea tuturor persoanelor care intră în țară pe la punctul Kulata-Promachonas.

Potrivit Agerpres, care citează un post de radio bulgar, până în prezent, în Thassos au fost depistate șase cazuri de turiști infectați cu virusul SARS-CoV-2.

testare covid19 punct de trecere grecia

Acești turiști sunt tineri și nu prezintă simptome ale infectării cu coronavirus. Patru dintre ei sunt cetățeni sârbi, iar naționalitatea celorlalți doi nu a fost precizată. Despre aceștia doi se crede că ar fi bulgari, precizează sursa citată.

Totodată, autoritățile din Grecia au declarat că numărul de teste care se vor efectua persoanelor care intră în țară prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas este în creștere.


Notă autor:

Sursa foto: www.rawpixel.com

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe