Newsflash
Internaționale

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19

de Florentina Ionescu - feb. 21 2022
Regina Elisabeta a II-a are COVID-19

Reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat că regina Elisabeta a II-a a fost depistată cu COVID-19. Din fericire, ea are simptome ușoare.

Duminica aceasta, 20 februarie, reprezentanții de la Palatul Buckingham au anunțat că regina Elisabeta a II-a a fost depistată pozitiv pentru infecția cu SARS-CoV-2, că are simptome ușoare (asemănătoare simptomelor răcelii) și că va continua să își îndeplinească sarcinile, scrie The Associated Press

regina Elisabeta in 2015 covid
Regina, în 2015. Sursa foto: commons.wikimedia.org

Diagnosticul a ridicat numeroase motive de îngrijorare și populația Regatului Unit al Marii Britanii i-a transmis mesaje emoționante și urări de bine reginei în vârstă de 95 de ani.

Reprezentanții de la palat au mai spus că regina, care este vaccinată cu schemă completă și că a avut doza booster, va continua să îndeplinească sarcini „ușoare” la Castelul Windsor în această săptămână.

„Ea va continua să primeasă îngrijiri medicale și va urma recomandările indicate”, au mai spus reprezentanții de la Palatul Buckingham.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe