Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Rusia: o nouă zi cu record negativ de decese cauzate de COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 5 noiembrie 2021, ora 13:24

Rusia a atins un nou prag în ceea ce privește numărul zilnic de decese cauzate de COVID-19, scrie presa străină. Numărul a ajuns ieri la 1.195 de decese.

Recordul negativ înregistrat de Rusia în privința deceselor zilnice de COVID-19 a apărut pe fondul unei situații îngrijorătoare: țara se luptă să facă față unui șir lung de infecții cu SARS-CoV-2, care a impus restricții în toată țara, scrie The Associated Press

coronavirus vaccinare biserica ortodoxa romana

Grupul de experți care se ocupă de cazurile de infecții cu coronavirus la nivelul Rusiei a declarat joi că 1.195 de persoane au murit de COVID-19 în ultima zi, depășind astfel cele 1.189 de decese înregistrate în ziua precedentă. De la sfârșitul lunii septembrie, Rusia a înregistrat aproape în fiecare zi noi recorduri negative în ceea ce privește infecțiile cu coronavirus sau decesele cauzate de COVID-19.

Grupul de experți a raportat 40.217 de infecții noi cu SARS-CoV-2, un număr mai mic decât recordul precedent, de 40.993 înregistrat la 31 octombrie.

Mai puțin de 35% din cele 146 de milioane de persoane eligibile din Rusia au fost vaccinate cu schemă completă împotriva infecției cu coronavirus, amintește sursa citată, chiar dacă Rusia a aprobat un vaccin propriu împotriva infecției cu SARS-CoV-2 cu multe luni înaintea altor state.

Etichete: decese covid rusia raportare decese COVID numar decese vaccinare rusia coronavirus Rusia Rusia covid rusia

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC