Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Rusia: record de decese cauzate de COVID-19 în 24 de ore

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 27 octombrie 2021, ora 16:58

Rusia marchează încă o zi cu un număr foarte mare de decese cauzate de infecția cu virusul SARS-CoV-2, relatează presa străină.

Din păcate, Rusia a înregistrat astăzi un nou record negativ pentru numărul zilnic de decese cauzate de COVID-19, pe măsură ce autoritățile iau măsuri pentru a ține sub control transmiterea bolii. 

decese COVID

Grupul din guvernul rus care se ocupă de gestionarea pandemiei a înregistrat 1.123 de decese cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la începutul pandemiei, scrie The Associated Press. Cifrele de azi au crescut numărul oficial de decese cauzate de coronavirus în această țară la 233.898, de departe cel mai mare din Europa.

Pentru a reduce rata de infectare, președintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat o perioadă în care populația nu va munci, de la 30 octombrie și până la 7 noiembrie, timp în care organizațiile și firmele private trebuie să își suspende operațiunile.

Etichete: raportare decese COVID numar decese decese covid rusia covid rusia coronavirus Rusia Rusia decese cauzate de COVID-19 numar de decese

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.