Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Rusia se pregătește să înregistreze al doilea vaccin anti-COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 24 septembrie 2020, ora 12:09

Rusia va înregistra, în curând, cel de-al doilea vaccin al său împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut de către Vladimir Putin, la o întâlnire cu senatorii ruși.

Potrivit RIANovosti, Vladimir Putin a mai amintit că se oferă să furnizeze gratuit angajaților ONU vaccinul anti-COVID-19.

vaccin rusia
Sursă imagine: pixabay

 

„Apropo, al doilea vaccin împotriva coronavirusului va fi înregistrat în curând”, a declarat președintele rus.

Susra citată precizează că marți, 22 septembrie, liderul de la Kremlin, în timpul unui discurs online la cea de-a 75-a sesiune a Adunării Generale a ONU, a invitat țările să își unească forțele în dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului.

„Suntem gata să împărtășim experiența și să continuăm cooperarea cu toate statele și entitățile internaționale, inclusiv în furnizarea vaccinului rus, care s-a divedit fiabil, sigur și eficient”, a declarat Putin în cadrul Adunării Generale a ONU.

Primul vaccin din lume împotriva noului coronavirus a fost înregistrat în Rusia, la data de 11 august. Vaccinul a fost botezat Sputnik V, în semn de omagiu față de primul satelit din lume lansat de URSS. Acesta a fost administrat și uneia dintre fiicele președintelui rus.

Etichete: Sputnik V vaccin anti-COVID-19 coronavirus ONU

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.