Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Stimul financiar pentru turiștii din Malta

Viața Medicală
Dr. Alina SIMACHE vineri, 16 aprilie 2021

Pentru a susţine industria turistică, autorităţile din Malta plănuiesc să le ofere aproximativ 200 de euro turiștilor străini care decid să petreacă cel puţin trei zile pe „insula de miere” în această vară.

foto 4

Astfel, turiștii care vor opta pentru o unitate hotelieră de cinci stele ar putea primi 100 de euro de la autoritatea pentru turism din Malta și 100 de euro din partea hotelului. De asemenea, cei care vor alege un hotel de patru stele vor primi 150 de euro în total, iar pentru un hotel de trei stele, turiștii ar putea primi 100 de euro.

        Ministrul Turismului, Clayton Bartolo, a anunţat recent această propunere, în contextul în care se estimează că majoritatea restricţiilor impuse de COVID-19 vor fi înlăturate de la 1 iunie. Conform datelor furnizate de World Travel and Tourism Council, industria turismului reprezintă peste 27% din economia Maltei. Domeniul a fost afectat sever de pandemie, înregistrându-se o scădere de peste 80% a numărului de vizitatori din ultimul an. 

https://www.reuters.com/article/us-malta-tourism-handout/covid-battered-malta-to-pay-tourists-who-visit-this-summer-idUSKBN2BW2KX

Etichete: turism Malta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC