Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Un nou sistem de monitorizare glicemică

Viața Medicală
Dr. Diana Andronache vineri, 16 octombrie 2020

A fost aprobată pentru utilizare în Europa o nouă versiune a unui sistem inovativ de monitorizare a valorilor glicemice.

FreeStyle Libre 3 dispune de un senzor care este purtat la nivelul braţului, în partea posterioară, și care este cu 70% mai subţire decât versiunea anterioară, FreeStyle Llibre 2.

Monitorizarea glicemică este transmisă către o aplicaţie instalată pe smartphone-ul pacientului, fiind disponibilă opţiunea de a afișa atât istoricul, cât și tendinţa statusului glicemic.

Noua versiune are avantajul de a elimina necesitatea scanării senzorului cu un dispozitiv separat pentru aflarea rezultatelor.

Un alt aspect pozitiv constă în păstrarea alarmelor, opţionale, care avertizează atunci când valorile glicemiei sunt prea ridicate sau prea scăzute.

*https://www.medscape.com/viewarticle/938450

Etichete: FreeStyle Libre control glicemie glicemie Monitorizarea glicemică smartphone

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.