Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Vaccin Pfizer: o a treia doză va fi probabil necesară

Viața Medicală
L. Budin vineri, 16 aprilie 2021, ora 13:17

Persoanele cărora le-a fost administrat vaccinul Pfizer vor avea probabil nevoie de a treia doză în termen de un an, apoi de o injecţie în fiecare an, a spus directorul executiv al companiei.

Alianţa Pfizer-BioNTech anunţase din februarie că studiază efectele unei a treia doze de vaccin, contra noilor tulpini de coronavirus. „Este extrem de important să reducem la maximum numărul persoanelor vulnerabile la virus”, a spus Albert Bourla, CEO Pfizer, citat de AFP – și preluat de Agerpres.

flacon-vaccinare

O ipoteză plauzibilă este că, probabil, va fi necesară a treia doză, între şase şi doisprezece luni, iar începând de acolo va exista o vaccinare din nou în fiecare an, dar toate acestea trebuie confirmate”, a mai spus Albert Bourla. 

Etichete: vaccinare pfizer a treia doza noi tulpini coronavirus

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC