Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Vaccinare obligatorie pentru personalul sanitar din Grecia

Viața Medicală
L. Budin marţi, 13 iulie 2021, ora 15:19

Premierul elen a anunțat că personalul sanitar din centrele publice și private și personalul de îngrijire din căminele de bătrâni trebuie să se vaccineze obligatoriu.

Îngrijitorii din căminele de bătrâni care nu se vaccinează cât mai curând vor fi suspendați începând cu data de 16 august, mai arată premierul Kyriakos Mitsotakis, pe fondul creșterii ratei de infectare în Grecia.

Primul ministru a mai spus că personalul sanitar urmează să fie vaccinat începând cu data de 1 septembrie, informează agențiile EFE şi Reuters, preluate de Agerpres.

doza-pfizer

Mitsotakis a subliniat că doar persoanele vaccinate pot beneficia de deschiderea industriei hoteliere şi de cea a ospitalităţii.

A anunțat și noi restricţii pentru limitarea efectelor pandemiei. Astfel, doar cetățenii vaccinaţi vor avea acces în baruri, cinematografe, teatre și alte spații închise.

Etichete: imunizare grecia vaccinare obligatorie personal medical personal ingrijire batrani

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.