Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

VIDEO: Președintele SUA, Joe Biden, s-a vaccinat împotriva COVID-19 în direct

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 22 decembrie 2020, ora 10:51

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii a fost vaccinat împotriva COVID-19 în timpul unei transmisiuni directe la TV.

Potrivit BBC, președintele Joe Biden a primit prima doză din vaccinul împotriva COVID-19 de la Pfizer, declarând că s-a imunizat pentru a le arăta americanilor că este „sigur să faci vaccinul”.

joe biden vaccin anti covid la televizor

Astfel, președintele SUA se alătură unui grup din ce în ce mai mare de lideri politici care au ales să se vaccineze împotriva COVID-19, printre care se află și Mike Pence și Nancy Pelosi.

„Fac acest lucru pentru a demonstra că oameni ar trebui să fie pregătiți atunci când va veni momentul să își facă vaccinul. Nu aveți de ce să vă îngrijorați”, a declarat Joe Biden din Newark, Delaware, acolo unde i s-a făcut prima doză de vaccin în timpul unei transmisiuni live la posturile de televiziune.

Soția președintelui Biden, Jill Biden, a primit prima doză de vaccin la începutul zilei, după cum a declarat șeful statului. Vicepreședintele Americii, Kamala Harris, și soțul ei vor primi primele doze de vaccin anti-COVID săptămâna viitoare, potrivit sursei citate.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.