Newsflash
Internaționale

WHO Health Alert pentru informarea corectă a populaţiei

de Dr. Alina SIMACHE - apr. 3 2020
WHO Health Alert pentru informarea corectă a populaţiei

Pentru a proteja lumea împotriva noului coronavirus prin transmiterea de informaţii corecte și complete către populaţia generală, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a iniţiat un parteneriat cu WhatsApp și Facebook.

Serviciul de mesagerie este disponibil în patru limbi – engleză, franceză, arabă și spaniolă, având potenţialul de a transmite informaţii esenţiale pentru aproximativ două miliarde de persoane din întreaga lume. Informaţiile sunt destinate liderilor guvernamentali, personalului medico-sanitar, dar și populaţiei generale, oferind cele mai recente vești despre noul coronavirus, inclusiv despre simptomatologia asociată sau modalităţile eficiente de protecţie. De asemenea, sunt disponibile rapoarte cu numărul total de infecţii cu coronavirus, decese și alte informaţii relevante, actualizate în timp real.

Serviciul poate fi accesat prin intermediul unui link, care deschide o conversaţie în cadrul aplicaţiei WhatsApp. Pentru activarea conversaţiei, utilizatorii trebuie numai să scrie „hi”, „salut”, „hola” etc., astfel fiind permis accesul către meniul principal.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe