Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

YouTube suspendă canalul TV Sky News Australia pentru dezinformare

Viața Medicală
L. Budin miercuri, 4 august 2021, ora 11:31

Reponsabilii YouTube au anunțat că au suspendat, pentru o săptămână, canalul TV Sky News Australia, aparținând magnatului Rupert Murdoch, din cauza răspândirii informațiilor false despre COVID-19.

Cu 1,86 milioane de abonați pe YouTube, canalul TV – parte a grupului media News Corp – este urmărit nu doar din Australia, ci în întreaga lume, arată publicația 7sur7

youTube-dezinformare

Parte din emisiunile sale pun sub semnul întrebării existența pandemiei și eficacitatea vaccinurilor și sunt distribuite pe rețelele sociale din întreaga lume.

Recent, canalul a difuzat o cronică în care animatorul ei a criticat decizia autorităților sanitare australiene de a prelungi starea de urgență în Sydney.

În urma blocării temporare a postului, purtătorul de cuvânt al Sky News a declarat că acest canal TV „susține discuțiile și dezbaterile privind un număr mare de subiecte și puncte de vedere, ceea ce e vital pentru orice democrație”.

Avem politici clar stabilite în materie de informații false despre COVID-19 (...) pentru a împiedica difuzarea dezinformărilor despre coronavirus, în măsură să dăuneze lumii reale”, au indicat reprezentanții YouTube, într-un comunicat.

Etichete: youtube platforma suspendare canal tv dezinformare covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.