Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

Maeştrii vin la Bucureşti

Viața Medicală
Iftimie NESFÂNTU vineri, 6 noiembrie 2009

În perioada 11–14 noiembrie 2009, la Bucureşti, vor avea loc: al V-lea Congres Naţional al Asociaţiei Române de Chirurgie Endoscopică (ARCE), cu tema Actualităţi în Chirurgia minim invazivă, a II-a Conferinţă Naţională a Societăţii Naţionale de Chirurgie a Asistenţilor Medicali din România (SNCAMR) şi Simpozionul de Chirurgie pediatrică minim invazivă al Societăţii Române de Chirurgie Pediatrică (SRCP). (...)

În agenda evenimentelor medicale din acest an este o manifestare de referinţă, privită cu mare interes şi de participanţi, şi de celelalte cadre medicale. Fiind implicate societăţi ştiinţifice recunoscute – ARCE, SNCAMR, SRCP, Fundaţia de Chirurgie Laparoscopică şi Toracoscopică, Fundaţia pentru Chirurgia Ficatului – şi aşteptările sunt pe măsură. Întrucât săptămânalul Viaţa medicală este partener media, ne-am adresat dlui prof. dr. Mircea Beuran (foto), preşedinte al Congresului şi manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti (din iulie 2009), cu rugămintea de a prezenta cititorilor noştri câteva detalii şi subtilităţi din culisele apropiatului eveniment.
Un interviu realizat de Iftimie Nesfântu.
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.