Newsflash
Interviuri

PODCAST „ANTREPRENORI ÎN MEDICINĂ” - Dr. Cătălin Copăescu: „A fi într-o poziție de coordonare nu este un drept”

de - apr. 1 2021
PODCAST „ANTREPRENORI ÎN MEDICINĂ” - Dr. Cătălin Copăescu: „A fi într-o poziție de coordonare nu este un drept”

Al treilea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect inițiat de Asociația Medicilor Independenți, Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu MedicHub și Viața Medicală, îl aduce alături de noi pe dr. Cătălin Copăescu, chirurg de excelență în chirurgia metabolică și bariatrică, fondator și director al Ponderas Academic Hospital.

Antreprenoriatul înseamnă curaj și asumare. De aceea, podcastul de astăzi aduce subiecte precum destinul medical al pacientului, colaborare, motivație și succesul în coordonarea unei echipe de medici:

„A fi într-o poziție de coordonare nu este un drept, este o sarcină”, spune dr. Cătălin Copăescu. 

catalin_copaescu_ponderas_podcast_stefan_mateoiu

Ponderas Academic Hospital este o unitate triplu acreditată internațional drept Centru de Excelență. În spatele acestei titulaturi, se află o echipă medicală de excepție, formată din medici ultraspecializați, aparatură modernă și tehnici inovatoare, fiind un spital de chirurgie laparoscopică de avangardă.

Aici, grija și atenția nu se opresc în momentul externării, deoarece spitalul dispune de o echipă la care pacienții pot apela oricând pentru consiliere și monitorizare.

„În orice echipa medicală, superiorul trebuie să fie prieten, colaborator, partener de emoție și vocație. Indiferent de nivelul profesional, există o implicare din partea tuturor membrilor echipei”, explică dr. Copăescu.

Aflați povestea din spatele unui succes răsunător, urmărind podcastul cu dr. Cătălin Copăescu aici!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe