Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

PODCAST „ANTREPRENORI ÎN MEDICINĂ” - Dr. Cătălin Copăescu: „A fi într-o poziție de coordonare nu este un drept”

Al treilea episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, proiect inițiat de Asociația Medicilor Independenți, Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu MedicHub și Viața Medicală, îl aduce alături de noi pe dr. Cătălin Copăescu, chirurg de excelență în chirurgia metabolică și bariatrică, fondator și director al Ponderas Academic Hospital.

Antreprenoriatul înseamnă curaj și asumare. De aceea, podcastul de astăzi aduce subiecte precum destinul medical al pacientului, colaborare, motivație și succesul în coordonarea unei echipe de medici:

„A fi într-o poziție de coordonare nu este un drept, este o sarcină”, spune dr. Cătălin Copăescu. 

catalin_copaescu_ponderas_podcast_stefan_mateoiu

Ponderas Academic Hospital este o unitate triplu acreditată internațional drept Centru de Excelență. În spatele acestei titulaturi, se află o echipă medicală de excepție, formată din medici ultraspecializați, aparatură modernă și tehnici inovatoare, fiind un spital de chirurgie laparoscopică de avangardă.

Aici, grija și atenția nu se opresc în momentul externării, deoarece spitalul dispune de o echipă la care pacienții pot apela oricând pentru consiliere și monitorizare.

„În orice echipa medicală, superiorul trebuie să fie prieten, colaborator, partener de emoție și vocație. Indiferent de nivelul profesional, există o implicare din partea tuturor membrilor echipei”, explică dr. Copăescu.

Aflați povestea din spatele unui succes răsunător, urmărind podcastul cu dr. Cătălin Copăescu aici!

Etichete: podcast copaescu dr catalin Copaescu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.