Newsflash
Interviuri

PODCAST cu dr. Elena Claudia Teodorescu, fondatoarea Donna Medical Center

de - apr. 8 2021
PODCAST cu dr. Elena Claudia Teodorescu, fondatoarea Donna Medical Center

Al patrulea episod al podcastului "Antreprenori în medicină" o prezintă pe dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar în Radiologie și Imagistică Medicală, fondator și director medical Donna Medical Center.

Proiectul "Antreprenori în medicină", desfășurat sub forma uneii serii de podcasturi, este inițiat de Asociația Medicilor Independenți, Societatea Antreprenorială Studențească, în parteneriat cu MedicHub și Viața Medicală. Cel de-al patrulea invitat este dr. Elena Claudia Teodorescu, medic primar în Radiologie și Imagistică Medicală, fondator și director medical Donna Medical Center.

elena_claudia_teodorescu_donna_podcastDonna Medical Center a luat naștere din dorința de a crea un cadru cald și intim, îndreptat spre conceptul de clinică pentru sănătatea femeii. Pe lângă personalul medical ales cu grijă, Donna Medical Center dispune și de aparatură de cea mai înaltă performanță. Clinica are cel mai performant aparat RMN din România – RMN 3Tesla cu sistemul BioMatrix – singura tehnologie care se adaptează anatomiei individuale a pacientului.

În acest episod al podcastului „Antreprenori în Medicină”, sunt abordate subiecte precum importanța supraspecializării în orice domeniu medical, informații despre screening, „miracole” medicale, credință, viața de familie, asumare de riscuri și perfecționism dus la extrem. Cu toate că pentru dr. Elena Claudia Teodorescu antreprenoriatul consumă o mare parte din timp, sănătatea femeii are întâietate și nu se vede renunțând la medicină în favoarea afacerilor.

Anual, peste un milion si jumătate de femei din întreaga lume primesc diagnosticul de cancer mamar. Mai are această boală secrete pentru cineva care se luptă zilnic cu ea? Suntem departe de un program național de screening?

Podcastul poate fi urmărit aici

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe