Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

Terapii moderne în psoriazis

Viața Medicală
Conf. dr. Costin CĂRUNTU vineri, 5 noiembrie 2010

    La 29 octombrie 2010 – Ziua Mondială a Psoriazisului – nou-înfiinţata Comisie de experţi în psoriazisul mediu şi sever (acreditată de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) a organizat o conferinţă de presă, menită să atragă atenţia asupra severităţii acestei afecţiuni şi modului în care psoriazisul afectează viaţa bolnavilor. În cadrul acestei conferinţe, a fost anunţată iniţierea unui program ce va facilita accesul pacienţilor cu psoriazis la tratamente ultramoderne, ale căror costuri sunt acoperite de CNAS. (...)
 

Comisia este alcătuită din dnii dr. Daniel Boda, coordonatorul Centrului de Excelenţă în Dermatologie al UMF „Carol Davila“ Bucureşti, prof. dr. Caius Solovan, de la UMF „Victor Babeş“ Timişoara, conf. dr. Cătălin Popescu, de la Clinica Dermatologie a Spitalului Clinic Colentina Bucureşti, şi dna dr. Mihaela Leventer, preşedinta Societăţii Române de Medicină Estetică şi Dermatologie Cosmetică şi Chirurgicală. Dl prof. dr. Caius Solovan ne-a răspuns, în exclusivitate pentru „Viaţa medicală“, la câteva întrebări privind activitatea nou-înfiinţatei Comisii de experţi a CNAS. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.