Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

VIDEO: Cristina Popp: Am înțeles de ce a apărut SM în viața mea

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 10 iunie 2022, ora 15:00

Alături de APAN, Cristina Popp vrea să-i ajute și pe alții să-și accepte diagnosticul de scleroză multiplă – boala care le fură speranțele la început de drum.

Scleroza multiplă (SM) nu i-a furat zâmbetul senin şi molipsitor Cristinei Popp. La 44 de ani, ea a învăţat să trăiască cu acest diagnostic și a descoperit faptul că poate să facă multe, însă cu prețul depresiei și, mai apoi, al aceptării:

„SM nu este un diagnostic ușor de digerat. Mi-a fost foarte greu, pentru că în perioada aia de început nu am fost deloc bine cu mine insămi. (...) Am fost într-o depresie cumplită și nu găseam motivație în nimeni și în nimic. Și totuși, am avut puterea să mă regăsec eu pe mine, și să mă ridic”.

Citește și: O situaţie... de viaţă

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.