Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  PROIECTE

60 de ani în slujba vieţii

Viața Medicală
Conf. dr. Petru CHITULEA vineri, 27 mai 2011

   Recent, la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Oradea, s-a desfăşurat simpozionul „Actualităţi în Obstetrica şi ginecologia orădeană“, organizat în cinstea dlui dr. George Filip, medic primar de Obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, laureat al Premiului de excelenţă al Societăţii de Obstetrică-ginecologie din România, autorul a peste 70 de lucrări ştiinţifice publicate. Evenimentul a marcat împlinirea a 60 de ani de activitate medicală de către dl dr. Filip. (...)

   Recent, la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Oradea, s-a desfăşurat simpozionul „Actualităţi în Obstetrica şi ginecologia orădeană“, organizat în cinstea dlui dr. George Filip, medic primar de Obstetrică-ginecologie, doctor în ştiinţe medicale, laureat al Premiului de excelenţă al Societăţii de Obstetrică-ginecologie din România, autorul a peste 70 de lucrări ştiinţifice publicate. Evenimentul a marcat împlinirea a 60 de ani de activitate medicală de către dl dr. Filip. Născut la 1 aprilie 1924, a absolvit IMF Cluj în 1950, iar din 1954 până în 1993 a lucrat la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Oradea, în ultimii ani în calitate de şef de secţie. În prezent, după 60 de ani de activitate medicală continuă, la 87 de ani, continuă să lucreze în cadrul Policlinicii cu plată Oradea.
   La simpozion au participat dnii dr. G. Carp, viceprimarul municipiului Oradea, conf. univ. ing. G. Grebenişan, managerul spitalului, conf. dr. O. Burtă, din partea Facultăţii de Medicină Oradea, subsemnatul, directorul medical al Spitalului şi organizatorul simpozionului, alături de personalităţi marcante ale lumii medicale orădene.
   Doctorului George Filip i-au fost decernate Diploma de excelenţă a Primăriei Oradea, Diploma de onoare a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Oradea, precum şi o statuetă de bronz, lucrare a sculptorului orădean D. Paina, din partea discipolilor săi. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.