Newsflash

Dulce Septembre

de Prof. dr. Mircea CINTEZĂ - sept. 23 2016
Dulce Septembre
   Pentru mine, deși am terminat școala demult, anul începe întotdeauna în septembrie, pentru a se încheia mereu apoteotic cu vacanța mare. Acum, în septembrie, mă mângâie gândul că nu mai sunt decât 11 luni și vine vacanța mare din nou. Dar azi, ultima duminică înainte de a începe noul an, m-am bucurat de septembrie cel dulce. Dimineața a fost moale și liniștită ca în melodia cântată de Harry Belafone. „Try to remember“. Am luat câteva imagini și am făcut o licență poetică față de textul lui Belafonte. „When grass was green and (...) grain was yellow...“, căci verdele a început încet-încet să vireze spre galben de rugină. M-am bucurat alături de copii, care au organizat primul lor picnic.
    Vă invit să urmăriți jocul policromatic al frunzelor ce se clatină într-un rămas-bun amețitor. Vă invit să vă bucurați de un dulce Septembre.

 

 



Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro
 
Încet, verdele frunzelor se transformă în galben auriu
Fiecare trandafir e o amintire a verii

Mișcare surprinsă în nemișcare
Mult verde desfată încă privirea




 
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe