Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Întâlniri fără cuvinte

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ marţi, 25 iunie 2013
   Albumul acesta este unul de amintiri de călătorie, dar nu cu peisaje. Ştiţi ce distractiv este surfingul în Marea Ionică? Pe plaja din Corfu, chiar dacă nu sunt valuri, are cine să mişte placa! La Viena, pe pajiştea ce se deschide în faţa Palatului Hofburg, un golden retriever zburdă fericit, dar uite, fiindcă îl rog, stă cuminte, nemişcat, doar cât să-l surprind într-o poză. Pe o stradă din apropiere, o gaşcă de punkişti, cu câinii din dotare, Adunaredeloc asortaţi cu stăpânii lor, se odihneşte de-a dreptul pe trotuar. În schimb, la Kuşadasi, am întâlnit doi prieteni perfect asortaţi. Doar unul din personaje mi-a acordat atenţie. Mulţumesc! Ce au special raţele acestea? Sunt multe-multe şi umblă libere, pe malul râului ce străbate Riga. Iar la Istanbul, lângă moscheea Eyup Sultan, porumbeii au o piaţetă a lor, special amenajată, cu apă şi hrană.
Prietenii   Ne întoarcem acasă. În după-amiaza însorită de 1 iunie, copilăria a invadat şi parcul Cişmigiu. După plimbări, jocuri, spectacole, e binevenită o clipă de odihnă pe o bancă. A venit vara!
 
Raţele din Riga

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.