Newsflash

Între ghilimele

de - iun. 26 2015
Între ghilimele

Deoarece am observat că, atunci când comit o greşeală, autorităţile simt nevoia să vină altcineva să le-o spună, propunem următoarea problemă: în perspectiva scăderii preţului la bere, anticipând o creştere a consumului cu 20% şi cunoscând că această băutură populară are o viteză medie de croazieră de 250 kcal per halbă, se cere să se calculeze în câte luni ţara noastră va avea cea mai mare rată de instalare a obezităţii din lume. (M. G. C.)

 

Încă un clasament din care România lipseşte: topul celor cu cât mai multe articole retrase. Nu vă bucuraţi prematur, lipsim de acolo nu pentru că ştiinţa din România ar fi impecabilă, ci mai ales pentru că, înainte de a îţi fi retras un articol, trebuie să-l publici. Clasamentul realizat de Retraction Watch e condus de japonezul Yoshitaka Fujii, cu nu mai puţin de 183 de articole retrase. (A. M.)
 

La intrarea pentru showul lui André Rieu, genul feminin are feţe acrişoare, domnii stau cu barba în piept, iar copiii sunt apatici. La sfârşitul spectacolului, aceeaşi asistenţă chicoteşte, hohoteşte şi ţopăie. S-ar putea spune că acest olandez deşirat este un terapeut eşuat în muzică. (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe