Newsflash

Între ghilimele

de - aug. 28 2015
Între ghilimele

„Greva“ de pe Facebook a medicilor seamănă foarte mult cu mobilizarea publicului român, pe aceeași rețea de socializare, în timpul conflictului din Ucraina. Camioanele cu like-uri românești au ajuns atunci, probabil, prea târziu, altfel nu ar mai fi invadat Rusia Crimeea și estul Ucrainei. Și acum succesul pare să atingă aceleași cote amețitoare. (A. M.)

 

A produs emoție pierderea unui planor în masivul Postăvaru. Au fost aduse forțe de căutare echipate cu hărți, alpenștocuri și iodlere, participanții umblând grupați – să nu se piardă. Secretarul de stat „pe problemă“ nu a putut pierde ocazia să ceară înzestrarea cu drone indispensabile pentru astfel de „situații de urgență“. Trecând prea multe zile de căutări fără efect, publicul a epuizat cota de interes pentru această istorie și dezvoltă, în continuare, aprecieri depreciative despre triplarea salariilor unor pierde-vară și a altora ca ei. (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe