Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Între ghilimele

„Greva“ de pe Facebook a medicilor seamănă foarte mult cu mobilizarea publicului român, pe aceeași rețea de socializare, în timpul conflictului din Ucraina. Camioanele cu like-uri românești au ajuns atunci, probabil, prea târziu, altfel nu ar mai fi invadat Rusia Crimeea și estul Ucrainei. Și acum succesul pare să atingă aceleași cote amețitoare. (A. M.)

 

A produs emoție pierderea unui planor în masivul Postăvaru. Au fost aduse forțe de căutare echipate cu hărți, alpenștocuri și iodlere, participanții umblând grupați – să nu se piardă. Secretarul de stat „pe problemă“ nu a putut pierde ocazia să ceară înzestrarea cu drone indispensabile pentru astfel de „situații de urgență“. Trecând prea multe zile de căutări fără efect, publicul a epuizat cota de interes pentru această istorie și dezvoltă, în continuare, aprecieri depreciative despre triplarea salariilor unor pierde-vară și a altora ca ei. (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.