Newsflash

Între ghilimele

de - oct. 26 2015
Între ghilimele

În Simfonicul de săptămâna trecută, la Ateneu, s-a cântat Mozart. Excluzând figurile simbolice de pe friza sălii, am remarcat, în public, multe discipline de sub autoritatea lui Asclepios. Cea mai reprezentată ni s-a părut Chirurgia. Am văzut, de asemenea, Pediatria, Infecțioasele, Stomatologia și Oftalmologia, iar, la ieșire, Medicina internă alături de consoartă și de un puști simpatic și vivace care a luat pardesiurile de la garderobă. (M. G. C.)

 

Un comunicat al Asociației Transplantaților din România anunță că motocicliștii se alătură campaniei pro donare de organe. Adevărul e că ei se cam alăturaseră de ceva vreme, la câți „zmei“ avem pe șosele și la cât de imprudent circulă motocicliștii. (A. M.)

 

S-a instituit o nouă zi liberă pentru români? Sau doar pentru parlamentarii români? Nu de alta, dar programul Parlamentului României a fost modificat pe șest săptămâna aceasta, pentru ca aleșii neamului să poată merge la sărbătoarea Sfintei Parascheva. Evident, cine a dorit. Restul, probabil au avut program de voie, pentru că nu i-a obligat nimeni să meargă la serviciu. (D. D. M.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe