Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Între ghilimele

Deși nu fac nicio aluzie la vreo rețetă de la doctor înainte de cumpărarea unui produs farmaceutic, reclamele de la tv pentru medicamente beneficiază, totuși, de un avertisment final, după care este bine de consultat medicul sau farmacistul dacă apar „manifestări neplăcute“. Să nu fie prea târziu. (M. G. C.)

 

Atât de mult s-a vorbit despre chiloții tânărului chirurg Andrei Baciu în cele șase ore cât a fost aproape-ministru, dar și în zilele ce au urmat răzgândirii lui Cioloș, că mie îmi pare rău că nu s-a gândit nimeni să scrie, cu ajutorul unui program de editare, pe poza tânărului: „Ce caută Dâncu în guvern? Ce caută Dâncu în guvern? Ce caută Dâncu în guvern?“. Poate se năștea un val de indignare la fel de viral și față de alegerea vicepremierului.(A. N.)

 

Că viața studentului la medicină nu e deloc ușoară a fost, mai nou, probat științific. Un studiu din New Zealand Dental Journal a analizat nivelul de stres al mediciniștilor din anul patru și a demonstrat că majoritatea se confruntă cu anxietatea, stresul sau furia, iar, dintre aceștia, cei mai afectați au fost dentiștii. Aproape că nu am vrea să aflăm rezultatele anului șase. (C. T.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC