Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Între ghilimele

Ambasadorul SUA a declarat că este încântat să felicite o „buturugă mică“ și să atribuie diplome celor care au împins la ea până când au impus o lege progresistă în chestiunea fumatului. Gazde au fost medicii de la Institutul „Marius Nasta“, care garantează că este o lege admirabilă. La reuniune a participat și ministrul sănătății, care nu mai uimește pe nimeni cu intervențiile sale tangente și fanteziste. (M. G. C.)

 

Primit cu reținere în Argeș, unde a mers pentru situația copiilor cu sindrom hemolitic uremic, Dacian Cioloș zice că analizează, dar se disculpă. Pentru una e pasibil consiliul județean, pentru alta cel local, iar pentru toate o suită de mistere. Și iată cum, odată ajuns la Pitești, prim-ministrul „o întoarce ca la Ploiești“. (M. G. C.)

 

Farmacie de intersecție. La ghișeu, un berbant cu facies de taraf e preluat de o doamnă impasibilă. „Aș vrea ceva de imunitate. Cam de un milion.“ Apar imediat câteva punguțe și flacoane. „Dați, mai bine, de două milioane, să fie.“ Domnul plătește cu deferență, ia punga pentru imunitate și pleacă. Ieftin și bun! (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.