Newsflash

Între ghilimele

de - iul. 20 2016
Între ghilimele

Domnul Păun spune că doctorii de la „Arseni“ i-au indicat să meargă un ceas pe zi pentru o „tulburare de echilibru“. Face cam cinci sute de metri pe oră, pentru că fiecare pas nu e mai mare de zece, doisprezece centimetri. O fetiță de vreun an și ceva, tot cu „probleme de echilibru“, ca orice bebeluș, îl depășește, se întoarce, se uită în sus la el ca la avion, râde și schițează un sprint. „Stai, să te prind“, zice omul nostru. Apoi, în timp ce își pregătește atent pasul următor: „Dacă au crescut un pic, nu-i mai poți ajunge“. (M. G. C.)

 

Noul purtător de cuvânt de la Ministerul Sănătății a făcut prima gafă. Tocmai față de o instituție din Ardeal, cu atitudine de „spital regional“, care însăilează un tip de grevă de zel pentru că nu are niște „substanțe“ la ATI. Domnul Colintineanu a spus că acele produse sunt pe piață și a îndemnat pe cei care au nevoie să și le procure singuri, că doar nu o fi așa de mare deranjul. Poate pentru el nu o fi, dar nici nu știe că, după unii, ministerul trebuie să dea „mură în gură“ fiecăruia tot ce-i lipsește. Pentru că, dacă nu îi dă, începe să bocească la tv sau aruncă jucăriile și stă îmbufnat pe margine. (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe