Newsflash

Între ghilimele

de - oct. 7 2016
Între ghilimele

Facultățile de medicină și farmacie din toată țara își etalează, în zilele acestea, și își celebrează cea mai nouă generație de absolvenți. E toamnă, iar noi ne lăudăm cu recolta bogată care, foarte rapid, va lua calea exportului. Țări străine care puneți preț pe resursa umană, fiți pe fază! (M. G.)

 

După ce a declarat că „eu, Vlad, nu înțeleg“, atipicul nostru ministru al sănătății lasă nemulțumirile doctorilor legate de plata unor gărzi în „coadă de... rândunică“. Opozabilii săi consideră însă că volumul de muncă, lipsurile materiale, responsabilitatea profesională și aglomerația procurorilor pe la uși nu sunt acoperite de sumele avansate și că „Vlad înțelege, dar nu pricepe“. (M. G. C.)

 

Doamna Toporașu lucrează de dimineața până seara și soțul ei cam tot așa. Fetițele lor, două ștrengărițe blonde și istețe, când nu sunt la școală rămân acasă cu păpușile, bunica și televizorul. Așa se face că, într-o seară, blondinele o întreabă foarte insistent pe mămică dacă se simte bine. „Dar hemoroizi ai? Nici incontinență, cum au aproape toate femeile? Atunci, poate îți cade părul sau ai usturimi (...)“. Dacă până acum reclamele pentru „medicamente“ i-au exasperat destul pe adulți, iată că, mai nou, îi sperie și pe copii. (M. G. C.)

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe