Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Între ghilimele

Mare grabă la Ministerul Sănătăţii pentru introducerea în lista de medicamente compensate a şapte noi molecule. Până şi producătorii se miră de această grabă, în condiţiile în care de şapte ani nu prea s-a mişcat nimic pe această zonă. Fac cumva parte aceste acţiuni din programul de campanie al vreunui candidat la alegerile din această toamnă? (D. D. M.)

 

Cum o pacoste nu cere niciodată, când vine, consimţământul cuiva, nici oprirea apei calde în Bucureşti, timp de aproape o săptămână, nu a putut fi compensată de asigurările şi scuzele lui Sorin Oprescu, care nu mai încălzesc, de mult, pe nimeni. (M. G. C.)

 

Nu-i uşor să fii femeie! La această concluzie a ajuns un britanic care şi-a făcut operaţie de schimbare de sex în urmă cu şapte ani. Acum s-a răzgândit şi vrea să redevină bărbat. Motivul? A obosit să se machieze şi să poarte tocuri. (M. D.)

 

După un scandalos episod produs de indolenţa unor manageri care au adus în reţea un dezinfectant puternic infectat pentru spălarea mâinilor, ministrul Bănicioiu le-a aplicat acestora un perdaf delicat. Deşi el însuşi ar fi meritat o săpuneală să o ţină minte. (M. G. C.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.