Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

La pescuit

Viața Medicală
Dr. Maria IACOB vineri, 18 august 2017
     Delta Dunării – exotica, misterioasa și sălbatica deltă a Dunării. Locul unde apa și pământul fac casă bună, locul care are întotdeauna ceva de arătat. Aici te detașezi de agitația cotidiană, poți face plimbări cu barca pe canale, poți pescui.
     Pescuitul – un mod de relaxare, un mod de a petrece timpul liber în natură. Printre bătrânele sălcii, pescarii amatori își etalează care mai de care tehnica de pescuit. Un partener tăcut de pescuit, ține de urât unui pescar singuratic. Norocoșii își expun cu mândrie captura. În sălbăticie, pe o întindere de apă parcă nesfârșită, putem admira un apus de soare superb, cu lumina parcă cernută prin stufărișul des.

 

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta la arfomed@viata-medicala.ro

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.