Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Marea Britanie – o viziune fotografică

Viața Medicală
Dr. Eliza CINTEZĂ miercuri, 2 mai 2012

Dincolo de prejudecăţi şi clişee, lumea britanică îşi dezvăluie adevărata faţă, doar dacă ai răbdare s-o descoperi. Instantaneele surprinse de călătoarea dr. Eliza Cinteză îşi găsesc locul la rubrica Albumul cu clipe.

 

   Englezii sunt poate printre cei mai dificili şi greu de înţeles oameni, dar, odată ce le-ai devenit apropiat, te tra­tează ca pe un frate/soră. Nu este uşor de intrat în atmosfera britanică. Sunt foarte multe reguli scrise şi nescrise care ne despart. Par aroganţi, dar au şi de ce: au creat un imperiu cultural care dăinuie, au creat o lume. Este o ţară care, deşi nu are parte de o climă însorită, fiind mai degrabă cunoscută prin atmosfera de ploaie şi ceaţă, este ca o grădină.
   Londra este un oraş aparte, cu un aer foarte vechi, prin clădirile în stil victorian, şi, în acelaşi timp, un oraş cosmopolit. Autobuzele roşii cu etaj şi taxiurile negre dau o notă de eleganţă şi unicitate.
   Edinburgh, inima Scoţiei, este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Clădirile sunt tot masive, greoaie. Te învăluie prin nuanţele de gri, însă, în ciuda acestei atmosfere, scoţienii sunt foarte deschişi şi prietenoşi.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.