Newsflash

Monedă aniversară

de - oct. 26 2015
Monedă aniversară

    BNR a lansat de curând în circuitul numismatic o monedă din argint dedicată împlinirii a 25 de ani de la înființarea SMURD. Moneda, cu valoarea nominală de 10 lei, este ambalată în capsulă de metacrilat transparent și este însoțită de broșura de prezentare a emisiunii numismatice, care cuprinde și certificatul de autenticitate. Monedele de argint au putere circulatorie pe teritoriul României. Aversul prezintă o compoziție grafică simbolizând asistența medicală de urgență, inscripțiile „România“, „10 lei“ și „2015“. Reversul monedei prezintă un cadru medical SMURD cu echipamentele de intervenție ce susțin activitatea de salvare și inscripțiile „Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare“ și „1990“. Noua monedă vine ca o recunoaștere generală a intervențiilor și rezultatelor SMURD în sistemul nostru de sănătate. (Martina Luciana Pintea,  Bogdan Buhaș)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe