Newsflash

Noul președinte al EAHMH

de D. D. M. - sept. 17 2015
Noul președinte al EAHMH

     Noul președinte al Asociației europene de istoria medicinii – The European Association for the History of Medicine and Health (EAHMH) – este profesorul Octavian Buda, șeful Disciplinei Istoria medicinii de la Facultatea de Medicină a Universității „Carol Davila“ București. Validarea candidaturii ca președinte a profesorului Buda a avut loc în cadrul adunării generale a EAHMH, prilejuită de conferința organizată la 5 septembrie la Köln, Germania. EAHMH are sediul la Strasbourg și a fost înființată în 1989, cu scopul de a promova cercetarea și schimbul internațional de opinii cu privire la aspectele legate de sănătate și medicină în Europa și legăturile lor cu lumea extra-europeană. În acest scop, asociația atrage membri din întreaga lume, printre aceștia numărându-se demografi, istorici, antropologi și specialiști în istoria medicinii. EAHMH organizează conferințe despre istoria medicinii și sănătate la fiecare doi ani, unde reunește cercetători din întreaga lume. Totodată, această asociație încurajează publicarea cercetărilor de înaltă calitate pe medicină și sănătate prin revista Medical History.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe