Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

O fugă prin Moldova

Viața Medicală
Prof. dr. Mircea CINTEZĂ marţi, 5 decembrie 2017
     La trecerea lui octombrie spre noiembrie, la Iași, mai exact la Palatul Culturii a avut loc o mare reuniune medicală. Acest eveniment ne-a dat prilejul să revedem unul dintre cele mai frumoase palate moderne.
     La întoarcere, primul popas a fost la Ruginoasa, la conacul lui Cuza, unde am rememorat istoria care s-a scris în încăperile conacului. Mai departe ne-am oprit la Mânăstirea Neamțului, cea mai mare ctitorie a lui Ștefan cel Mare. În liniștea deplină a înserării ruga unui călugăr se înălța sus, departe, spre cer.
     Drumul de întoarcere l-am făcut de-a lungul lacului Bicaz, primul loc în care a practicat medicina domnul profesor Gherasim. Până acasă am ascultat gândurile profesorului despre felul în care și-a construit anii, profesia, iubirea față de confrați, dacă vreți, înțelepciunea.

 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor și simpatizanților ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesați de această artă și de activitatea Clubului ne pot contacta laarfomed@viata-medicala.ro

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.