Programele naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012. În Monitorul Oficial nr. 893/30.12.2010 a fost publicată HG nr.1.388/28.12.2010 privind aprobarea programelor naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012, precum şi structura şi obiectivele acestora. Acestea reprezintă un ansamblu de acţiuni multianuale, organizate în scopul evaluării, prevenirii, tratamentului şi controlului bolilor cu impact major asupra stării de sănătate a populaţiei şi se derulează în mod distinct sau în comun de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în baza Normelor tehnice de realizare, aprobate prin ordin comun al celor două entităţi. (...)"> Programele naţionale de sănătate şi Contractul-cadru - Viața Medicală
Newsflash

Programele naţionale de sănătate şi Contractul-cadru

de Alexandru NEAGU - ian. 14 2011
Programele naţionale de sănătate şi Contractul-cadru

   Programele naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012. În Monitorul Oficial nr. 893/30.12.2010 a fost publicată HG nr.1.388/28.12.2010 privind aprobarea programelor naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012, precum şi structura şi obiectivele acestora. Acestea reprezintă un ansamblu de acţiuni multianuale, organizate în scopul evaluării, prevenirii, tratamentului şi controlului bolilor cu impact major asupra stării de sănătate a populaţiei şi se derulează în mod distinct sau în comun de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în baza Normelor tehnice de realizare, aprobate prin ordin comun al celor două entităţi. (...)

   Programele naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012. În Monitorul Oficial nr. 893/30.12.2010 a fost publicată HG nr.1.388/28.12.2010 privind aprobarea programelor naţionale de sănătate pentru anii 2011 şi 2012, precum şi structura şi obiectivele acestora. Acestea reprezintă un ansamblu de acţiuni multianuale, organizate în scopul evaluării, prevenirii, tratamentului şi controlului bolilor cu impact major asupra stării de sănătate a populaţiei şi se derulează în mod distinct sau în comun de Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, în baza Normelor tehnice de realizare, aprobate prin ordin comun al celor două entităţi.
   Programele naţionale de sănătate se finanţează de la bugetul de stat, din veniturile proprii ale MS, din bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi prin transferuri din bugetul MS către Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate, precum şi din alte surse, inclusiv din donaţii şi sponsorizări.
   Prin acest act normativ sunt definite şi aprobate două categorii principale de programe, în funcţie de sursa principală de finanţare: bugetul ministerului sănătăţii sau Fondul naţional unic de asigurări de sănătate.  (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe