Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Promenadă în București

Viața Medicală
Dr. Cristian COTIGĂ vineri, 2 martie 2018
Parcul Alexandru Ioan Cuza, din sectorul 3 al Capitalei, cunoscut și ca Parcul Titan sau Parcul IOR, este locul de recreere pentru locuitorii cartierelor Titan și Dristor. Cu o suprafață de 85 de hectare, este unul dintre cele mai mari parcuri din București.

Amenajarea lui a început în 1965 și s-a terminat cinci ani mai târziu. Aici se află Biserica de lemn „Pogorârea Sfântului Duh”, construită în stil maramureșean între anii 1994–1996.

În perimetrul acestui parc se află și Lacul Titan, un lac natural cu nu mai puțin de cinci insule: Insula pensionarilor, Insula IOR, Insula câinilor, Insula trandafirilor și Insula înecaților.

Lacul este o gazdă bună și pentru păsări, pescari, ambarcațiuni de agrement. Parcul este un loc de promenadă pentru bucureșteni în tot timpul anului.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.