Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

România de ieri până azi

Viața Medicală
Dr. Alina DELLECASE vineri, 19 septembrie 2014
Pentru că în zilele de sărbătoare, la Muzeul Satului ai ce vedea şi fotografia, în urmă cu ceva timp, de Sfântul Dumitru, o foarte frumoasă zi de toamnă, am dat şi eu o fugă. Am fotografiat una, alta şi eram pe punctul de a pleca, dar am dat cu ochii de el. M-am uitat la chipul său şi am văzut chipul dacilor semeţi reprezentaţi pe Columna lui Traian, care deşi învinşi, au rămas demni fără să-şi plece capul. M-am uitat la mâinile lui şi am văzut mâinile ţăranilor români, care de-a lungul veacurilor ne-au pus pâinea pe masă. M-am uitat la picioarele lui şi l-am văzut pe Badea Cârţan. M-am uitat la costumul său şi l-am văzut pe ciobanul din Mioriţa şi pe Moş Ion Roată. Am ascultat ce spune  şi am descoperit bunul-simţ şi înţelepciunea românilor de pe vremuri, dar şi umorul inepuizabil care ne-a făcut să trecem peste toate vitregiile vieţii. M-am uitat la el şi am văzut România de ieri până azi. Aşa că l-am fotografiat din cap până în picioare, a fost cel mai răbdător şi simpatic model pe care l-am avut vreodată.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor şi simpatizanţilor ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesaţi de această artă şi de activitatea Clubului ne pot contacta la club.arfomed@yahoo.com.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.