Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Site-pilot

Viața Medicală
Izabela AGAVRILOAIE vineri, 23 aprilie 2010

  Membrii OAMGMAMR vor putea vedea cursurile creditate, programate în fiecare zi, oriunde, în întreaga ţară, dar şi pe cele creditate şi programate, în fiecare lună, la filiale. De asemenea, vor avea posibilitatea să verifice cursurile creditate şi pentru toată durata anului 2010.  (..)

  Aceste informaţii vor fi postate pe noul site al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, site care se află, în acest moment, în fază de construcţie. Va putea fi accesat la aceeaşi adresă, www.oamr.ro, ca proiect-pilot, de la începutul lunii mai. Timp de două săptămâni vom aştepta propuneri şi sugestii de modificare sau completare a site-ului din partea membrilor OAMGMAMR, astfel încât acesta să corespundă nevoilor de informare ale asistenţilor medicali şi moaşelor. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.