Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Toamna ca promisiune

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 22 decembrie 2017
     Toamna prinde a ne cuprinde în inima ei, ca-ntr-o imensă gutuie aurită. Dincolo de ochiul ferestrei, prin care privim mirați ca printr-un caleidoscop din zorii copilăriei, simțim aburul respirării de adio a verii. Brațe desfrunzite mierii-castanii-ruginii, privire de-amurg incendiat de soare, păr îndesit de ploaie, despletit în nepotolita goană a vântului.
     Verzile molecule nu-și mai găsesc nicicum loc în frunzele de-acum predate fără scăpare înțelenirii. Trandafirii-și șoptesc rugăciunea din urmă, caligrafiată cu brumă pe foșnitoarele petale-palimpsest. Iarba moare îngenuncheată și tăcută, pictându-și covorul în stinse game de ocru și siena arsă. Magic magnet, Sudul atrage năvalnic soboare de păsări. Gânduri limpezite în pridvorul toamnei creionează clipa ca o promisiune, sub semnul bucuriei mereu.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.