Newsflash

Toamna ca promisiune

de Dr. Maria DRAGOTĂ - dec. 22 2017
Toamna ca promisiune
     Toamna prinde a ne cuprinde în inima ei, ca-ntr-o imensă gutuie aurită. Dincolo de ochiul ferestrei, prin care privim mirați ca printr-un caleidoscop din zorii copilăriei, simțim aburul respirării de adio a verii. Brațe desfrunzite mierii-castanii-ruginii, privire de-amurg incendiat de soare, păr îndesit de ploaie, despletit în nepotolita goană a vântului.
     Verzile molecule nu-și mai găsesc nicicum loc în frunzele de-acum predate fără scăpare înțelenirii. Trandafirii-și șoptesc rugăciunea din urmă, caligrafiată cu brumă pe foșnitoarele petale-palimpsest. Iarba moare îngenuncheată și tăcută, pictându-și covorul în stinse game de ocru și siena arsă. Magic magnet, Sudul atrage năvalnic soboare de păsări. Gânduri limpezite în pridvorul toamnei creionează clipa ca o promisiune, sub semnul bucuriei mereu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe