Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă

Vacanţă

Viața Medicală
Dr. Maria IACOB vineri, 27 septembrie 2013
   Bună!
   Sunt tot eu, căţelul Lucky. Să vă povestesc ce am mai făcut. Micii mei stăpâni sunt în vacanţă... Ce bine este! Au timp şi de mine, ne jucăm în grădină cu mingea pe iarba moale; dar este foarte cald şi s-au hotărât să mergem cu toţii la verii de la munte. 
   Ce frumos este! Ce răcoare! Mă plimb peste tot nestingherit. Într-o margine a ogrăzii, este o căruţă veche. Sub ea, la umbră, se odihneşte vărul Roco. 
   Mă duc în grădină. Acolo, prin iarbă, susură vesel un izvor mărginit de pietre cu muşchi gros şi moale. Izvorul merge până la un pârâu ce mărgineşte grădina; stau şi eu pe marginea lui, în iarba răcoroasă şi privesc valurile ce sar vesele peste pietre.
   Vine unul din verii mei şi zice: „Dar ce faci aici?“ „Mă răcoresc!“ „Păi, aşa?“ „Dar cum?“ „Uite aşa!“ şi a intrat în apă şi s-a aşezat acolo. 
   Eu, biet căţel de la oraş, n-am de unde să ştiu, că acolo n-avem izvoare, n-avem pârâuri. Dar aşa este la munte!
 
 
 

Albumul cu clipe este rubrica membrilor şi simpatizanţilor ARFOMED – Clubul de artă fotografică al medicilor. Cei interesaţi de această artă şi de activitatea Clubului ne pot contacta la club.arfomed@yahoo.com

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.