Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Cardiologii europeni, așteptați la München

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 24 august 2018
Peste 30.000 de specialiști din 150 de țări, printre care și România, sunt așteptați să ia parte, în perioada 25–29 august, la congresul Societății europene de cardiologie, desfășurat la München, Germania. Tema centrală a ediției de anul acesta o reprezintă bolile cardiace valvulare. Congresul este structurat pe 500 de sesiuni, în cadrul cărora vor fi prezentate peste 4.500 de lucrări. Programul științific cuprinde sesiuni din domenii precum bolile arteriale coronariene, reabilitarea cardiovasculară, intervențiile chirurgicale combinate în bolile de inimă, cardiologia pediatrică și afecțiunile cardiace congenitale. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.