Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Lucrare românească premiată la Dublin

Viața Medicală
Adriana CÂRNU vineri, 10 martie 2023

Șapte asistenţi medicali români au participat cu lucrări la conferinţa internaţională de cercetare și educaţie organizată de Facultatea de Asistenţi Medicali a Colegiului Irlandez. Una dintre lucrări a obţinut premiul pentru cel mai bun poster știinţific.

Dublin a găzduit, în perioada 22-23 februarie 2023, cea mai importantă manifestare știinţifică a asistenţilor medicali și moașelor din Irlanda, organizată de Facultatea de Asistenţi Medicali a Colegiului Irlandez. Cu sprijinul OAMGMAMR, șapte asistenţi medicali români au participat la reuniunea știinţifică, cu o prezentare orală în cadrul sesiunii dedicate inovaţiei în educaţie și șase postere știinţifice. 

Citiți și: Moașele, aliatul femeilor în pandemie 

Colaj conferinta

Lucrările au fost selectate de comisia știinţifică a conferinţei. Conţinutul acestora prezintă, în spaţiul internaţional, diverse proiecte derulate de asistenţii medicali din România.

În cadrul manifestaţiei știinţifice, colega noastră Daniela Spânu a câștigat premiul pentru cel mai bun poster știinţific. Lucrarea ei, cu titlul „ Alergiile alimentare – diagnosticul molecular”, a fost remarcată de comisia știinţifică dintre cele 100 de lucrări expuse în zona expoziţională a evenimentului. Daniela face parte din echipa de cadre didactice din cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Transilvania din Brașov, specializarea asistenţă medicală generală. Aceasta este implicată activ în procesul de predare și de mentorat pentru viitorii asistenţi medicali. 

Citiți și: Leadership și investiţia strategică în profesie 

Etichete: OAMGMAMR facultatea de asistenti medicali asistenti medicali români poster stiintific premiu dublin alergiile alimentare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.