Newsflash
OPINII

Medicina românească are nevoie de tine

de Dr. Aurel F. MARIN - mai 15 2015
Medicina românească are nevoie de tine
   Trăim vremuri grele şi presa trebuie să se adapteze pentru a supravieţui. Aceasta este scuza folosită ca scut de mai toate publicaţiile, tipărite sau online, pentru a explica scăderea continuă a calităţii conţinutului editorial. S-a ajuns la un punct în care ridicolul îşi dă mâna cu absurdul iar mesajele comerciale sunt servite în ambalajul rezervat articolelor. Agenda publică e dictată de autorităţi sau de sponsori privaţi, ştirile sunt scrise direct de PR-işti, iar cititorul ar face bine să înghită ce i se oferă, că altceva oricum nu va primi.
   O fi asta presa pe care o merită societatea românească, dar sigur e loc şi de altceva. Mai mult. Mai bine. Mai clar. Adevărat şi corect. Acesta e obiectivul nostru şi, cu participarea ta, cititorule, „Viaţa medicală“ va continua să crească. Am aflat, prin chestionarul „Vocea cititorului“, cum să te informăm mai bine, cum să te ajutăm să fii în continuare un bun profesionist şi să-ţi oferim articole interesante, originale şi de calitate. De-acum într-o formă mai clară, mai agreabilă, mai elegantă.
   Este, mai mult ca oricând, nevoie de vocea ta, de opinia ta, de atitudinea ta. Exprimă-te şi nu-i lăsa pe alţii să profite de tăcerea ta. De lehamitea ta. Vorbeşte pentru demnitatea profesiei noastre. Vom atinge masa critică, mai bine mai devreme decât mai târziu, şi ne vom reclama dreptul de a practica medicina în România. În condiţii onorabile, pentru binele pacienţilor. Vom demonstra că suntem o comunitate, una demnă şi capabilă de performanţe. Nu o sumă de ego-uri care nu contenesc să se saboteze reciproc.
   Pentru tine, cititorule, venim cu o echipă tânără şi cu poftă de scris, încheiem parteneriate cu societăţile ştiinţifice dornice să mute munţii şi aducem organizaţiile profesionale mai aproape de tine. Îţi găzduim opiniile şi te încurajăm să le exprimi mai des. Nu contează că abia ai început să studiezi medicina sau că te-ai retras în tihna bibliotecii sau alături de nepoţi. Vocea ta contează. Fă-te auzit! Medicina românească are nevoie de tine.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe