Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Mesaj de solidaritate

Viața Medicală
Biroul executiv OAMGMAMR vineri, 20 martie 2020

Cu toţii suntem conștienţi de rolul vital pe care dumneavoastră, asistenţii medicali și moașele, îl aveţi în această perioadă încercată de mari provocări.

Mesaj-solidaritatePrin natura profesiei, reprezentaţi categoria profesională care se află în linia întâi în tratarea pacienţilor infectaţi, având totodată un rol esenţial în controlul răspândirii noului coronavirus.

Avem certitudinea că fiecare dintre voi, în ciuda provocărilor cu care vă confruntaţi, menţineţi în același timp o performanţă crescută în oferirea serviciilor de îngrijire a sănătăţii pacienţilor.

În aceste momente grele, întreaga populaţie se bazează pe implicarea, devotamentul și pe profesionalismul dumneavoastră. Luând în calcul natura profesiei, vă îndemnăm să vă luaţi toate măsurile corespunzătoare pentru protejarea propriei stări de sănătate, pentru protejarea sănătăţii membrilor familiilor voastre, a colegilor și a întregii populaţii.

Dorim să ne exprimăm aprecierea faţă de contribuţia valoroasă pe care o are fiecare asistent medical și moașă în această perioadă, ca membri esenţiali ai echipei de îngrijiri de sănătate.

Etichete: coronavirus protejare sanatate OAMGMAMR

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.