Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Precizări ale Colegiului Medicilor din România

Viața Medicală
Luminiţa VÂLCEA vineri, 9 iulie 2010

   În legătură cu articolele apărute în presă, potrivit cărora Colegiul Medicilor din România a decis excluderea celor şase parlamentari medici care au votat moţiunea de cenzură, CMR face următoarele precizări:
  • Aşa cum s-a specificat la data de 27 iunie 2010 în cadrul conferinţei de presă de la Poiana Braşov şi a fost preluat de agenţia de presă Agerpres: niciun parlamentar medic nu a fost şi nu va fi exclus din cadrul Colegiului Medicilor din România. (...)

Dl prof. dr. Vasile Astărăstoae, preşedintele CMR, a declarat, în cadrul conferinţei care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Ploieşti că au fost excluşi din structurile de conducere (organisme de conducere şi comisii de specialitate) ale Colegiului Medicilor acei parlamentari care au votat pentru reducerea cu 25% a salariilor bugetarilor
  • Cu privire la speculaţiile legate de politizarea Colegiului Medicilor din România: atât timp cât CMR a avut atitudini critice la derapajele miniştrilor Eugen Nicolăescu (PNL) şi Ion Bazac (PSD), precum şi ale PDL-ului, nu poate fi vorba de o atitudine politică partinică. 
  • Cât priveşte declaraţia dlui prof. dr. Şerban Rădulescu, îi recomandăm, pe de o parte, dincolo de atitudinile dsale politice să se raporteze şi la legămintele profesionale, iar pe de altă parte, să meargă la rezidenţii săi, să se uite în ochii lor şi să le explice cum pot ei să supravieţuiască şi să se instruiască cu aproximativ 700 de lei lunar, comparativ cu veniturile domniei sale.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.